lördag 26 maj 2012

Tävling Kumla 25/5

Gårdagens tävling blev för oss en märklig sak...

Temperaturen i bilen visade 29grader när jag rullade in på Kumla BK's parkering, det var hett!
Nu brukar det inte påverka Sheger nämnvärt, men igår kände jag att han faktiskt tyckte det var varmt. Förmodligen så har vi bara hunnit med att få för få dagar i värmen. Tycker ändå att han funkat bra på träning de sista dagarna.

Han gjorde bra gruppmoment i solgasset. Bägge hundarna brevid honom hade lagt sig, men han satt fint. Bra platsliggning oxå, även om han lyft upp huvudet för å kunna flåsa...

FF som var ganska långt kändes ok. Missar sen sittskiftet i Z, det har endast hänt en gång förut och då var det oxå på Kumla BK. En ok inkallning med ett bra ställande och ett lite långt läggande. Så var det dags för Shegers favvomoment rutan. Fint ut till konen, sen går han fel väg! Var högerruta och han vänder åt vänster... Efter många dirigeringar får jag honom in i rutan, men han såg den verkligen inte i det höga gräset. Först när han var ca. tre meter ifrån upptäckte han den.

Gissa vad? Det exakt samma hände oxå förra gången vi var och tävlade på Kumla BK... Känns som om det är ganska färdigtävlat för oss där. Vi ska nog inte va där!
Sheger tog i alla fall inte illa vid sig för han avslutar resten med 10or förurom vittringen som efter en strulig start blev en nia. Han höll iaf. gott fast i pinnen!!!

Nu ska vi åka å vara publik på lag DM i lydnad som i år är på fina Kristinehamn BK.



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar