Lena

T’Max skall ta dig från bra till bäst – med kvalitet & kompetens i fokus!


Jag arbetar sedan 2013 med kursverksamhet för Karlskogaföretaget T'Max och är även bokningsbar för hundträning på klubbar, i träningsgrupper och privatlektioner.

Är medlem av och tävlar för Karlskoga Brukshundsklubb där jag också haft styrelseuppdrag. Har tidigare också arbetat heltid med hundägarutbildningar under åren 2005-2012 samt varit hundägare sedan 1986.

Mitt specialområde är tävlingslydnad och jag tycker det är intressant med inlärning och otroligt spännande med uthållighetsträning och arbetet bakom hållbara detaljer.

Jag är också utbildad tävlingsledare inom lydnadsklass och lydnadsdomare för klass 1-Elit.

Mina tidigare hundar - Gränsvallarens Sheger och Bosse tävlade i lydnadens Elitklass och har båda två varit uttagna till lydnadslandslagets Talangtrupp. 
Jag har tävlat flera SM i lydnad och tillsammans med Gränsvallarens Sheger ingick vi i Sveriges lydnadslandslag 2012, 2013, 2014 och 2015. Vi har startat på ett Nordiskt Mästerskap och tre VM. Som bäst blev det en silvermedalj på lag-VM i Österrike och ett lagbrons på Nordiska Mästerskapen i Norge. 

Träningsfilosofi: lyhördhet, samspel, regler och belöningsbaserade metoder

Om din träningsgrupp vill ha coaching av mig, eller om du vill gå kurs för mig, kan du gå in på jobbets hemsida: www.tmax.se eller skicka ett mail till mig på lena.lofroth@gmail.com.

Självklart går det bra att ringa på 072-7274446. Privat hundträning kan bokas på vardagar, per timme, halvdag eller heldag.
    Inga kommentarer:

    Skicka en kommentar