fredag 25 april 2014

TOTTE's leksaker

Lite sån "note to self" om Tottes favvoleksaker.

Den absolut bästa grejen på morgonen är en mjukiskisse som han grejsar å myser med. Efter frukost är det full fart å då är det gärna en 0,5l petflaska som slängs vägg emellan. Går oxå att variera med matsked å grytlock... Det ska alltså låta mycket efter frukost! Efter intensiv lek brukar han knoppa en stund (sköönt). 

Ytterligare favvogrejjer är: diskborste, tvättboll, liten metallapport och tomma toarullar. Den enda nyinköpta hundleksaken han gillar är "dotten". Den gillade Bosse oxå, speciellt innehållet, så det blev å inhandla en ny... I stora drag kan man säga att han på valpars nyfikna vis definitivt gillar saker han egentligen inte ska få ha! 
Har glömt å skriva ner att han vägde sig 9,5 veckor gammal. Då stannade vågen på 4,8kg. Ska se om vi får tillfälle å göra en ny koll i morgon! 
Vet att dagen inte är slut än men idag (än så länge) har jag inte fått några nya bett på händer/armar/näsa... Vi har haft några riktiga diskussioner om just det å idag verkar det som om han insett att jag inte tänker att ge mig! Han är en liten "efterslängare" men idag har han fint tänkt sig för. 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar