söndag 15 april 2012

Vårens Gränsvallarläger 2012

Vi har de senaste dagarna tillbringat många timmar i Örebro och tränat lydnad på Gränsvallarnas bruksläger. Kul att träna tillsammans med människor och hundar man inte ser så ofta och att se alla duktiga Gränsvallarhundar!

















Har fortsatt lite i samma spår med min krångelträning och är nöjd med bägge grabbsen. Vi har bl.a tränat på Örebro BK där Sheger har tränat nån gång förut, men den planen var helt ny för Bosse. En eftermiddag var vi på Kilsbergvallen som var helt ny för bägge mina.

Sheger har under helgen visat att han fortfarande har med sig huvudet och är öppen för mina tokigheter. Tror numera att det inte är mycket som jag kan göra som faktiskt förvånar honom! Han ser liksom inte ens frågande ut...



Sheger längst till höger brevid mamma Nellie och helsyster Uma. Längst till vänster halvbror Zot.






Bosse börjar oxå komma sig. Vi har tränat alla pass tillsammans med minst en löptik och han har faktiskt inte brytt sig, helt fantastiskt! Han börjar bitvis visa bra koncentration, dessutom bra tryck och glädje att få va med å jobba. Visst, det fattas lite på tekniken i vissa delar men med det tempramentet han just nu har känns det överkomligt och jag ska "ta tag" i hans teknikdelar när vi kommer hem från Österrike.




Den här fina ryggsäcken packad med förnödenheter till matte och hund inför VM äventyret fick Sheger av sina uppfödare Åsa och Stefan. Tack ska ni ha, uppmärksamheten värmde.
Tack oxå till er andra på lägret för
lyckönskningar och andra glada tillrop inför vår resa!









Sheger har själv valt ett nytt halsband inne på Arken Zoo Karlskoga. Trots ljudliga protester på Facebook hälsar han att han fortfarande är nöjd med färgen och man nog att bära det!










Fridens liljor!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar