fredag 24 augusti 2012

Många men korta träningspass!

Har tränat på med bägge grabbarna under veckan som gått. Vi kör endast små korta, faktiskt ganska trista lågmotiverade pass, två till tre gånger om dagen.
Vill inte Sheger ska hamna i för mycket belöningstänk utan mer fokusera och hinna med å tänka på vad han gör. Bosse befinner sig tyvärr fortfarande lite för mycket i belöningsvärlden med en del efterföljande slarv...

Sheger behöver få tillbaka riktig tanke i ff. Just nu är han liiiiite för långt fram. Han är fortfarande ganska lagom i skallen men önskar honom lite längre bak. I de andra momenten har han fortfarande fin stadga, men han vill kanske ösa på mer än behövligt i fartmomenten. Där är jag trist tant å bromsar... Har oxå lagt krut på ingångar med apporterna, det behöver tydligen alltid hållas efter annars rullas det på ganska friskt.

Bosse ska jag försöka få lite tajtare i ff, det släpper lite för mycket ibland... Vi tränar oxå apportavlämningar och just nu sitter han iaf. still till och med efter jag tagit föremålet! På agendan finns oxå snabba stopp i rutan, vilket tydligen är skitsvårt. Speciellt vänsterruta... Önskar även tajtare konskick.
Han jobbar iaf. på och tycker att det är kul, ibland känns det till och med riktigt trevligt! ;0)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar