tisdag 17 januari 2012

Inget rosa skimmer, men bra träning!

Jag är riktigt nöjd med gårdagens kvällspass!

Med det menar jag inte att allt var fantastiskt, långt ifrån. Vi befinner oss definitivt inte på små luddiga moln med rosa skimmer... Försöker hitta svagheter som ännu inte visat sig, så vi kan förändra och förstärka det som kanske annars blir svårigheter i konstiga miljöer.
Men, träningen var bra! Trots fällor och jobbiga retningar klarar Sheger att sortera varje moment vi kör. Han har tydligen helt klart för sig vad arbetet i de olika momenten går ut på.
Hade träningshjälp av Lillemor och startade med fritt följ. I det stora hela ok. Några tekniska missar, men en härlig attityd och han jobbar verkligen i koncentration!

Efter följde Zätat. Där är vi inte helt är överrens om vad arbetsuppgiften egentligen är. Han prioriterar helt klart momenten och svängarna och glömmer sitt "nya" fria följ. Ska ta tag i det nu...

I inkallningen prioriterades naturligtvis stadgan i momenten ;o)

Apportdirigering med "konstig" kon och flera vanliga koner utplacerade runt om i momentet. Man skyndar tydligen alltid till den "saken" rakt fram. Bra fart, målmedveten och inget tugg, trots helvetesapporten... Dutti voffs!

Även vittringen gjordes svårare med retningar, men han gör en fin sortering och har bra fart.

Fortsätter träningen ikväll för nu börjar jag hitta den röda tråden igen.

1 kommentar: