torsdag 8 december 2011

"Smygblogg"

Igår fick Sheger enbart träna fritt följ och fjärr.
Tyckte han kändes allt för het å då tränar vi koncentration i stället för fart... Fjärren var ok, men det fria följet svär jag över! Jag HAAAAAAAATAR fritt följ!

Bosse fick däremot träna ff, fjärr, momenten i Z och apport dirigering. Han kommer (som oftast) ihåg att vänta på vilket håll jag vill att han ska gå åt...

Vi har varit till Susanne, hon kände som snabbast över Shegers vänster sida, bara så jag vet att allt är som det ska. Vi fick klartecken, dä å bare å åk!
Det har inte funnits tid att boka in några timmar hos henne på de sista två månaderna. Nu har vi en tid om två veckor. Ska bli skönt att få gå igenom hela Sheger så man vet om allt är ok eller inte.

Idag behöver vi ta tag i apporterings momenten. Har nykokta pinnar och nu ska vi klura till det!

Det här har ju varit min "smyg (tränings) blogg" men nu struntar jag i smyget! Tror iofs. inte att det är så många som är bloggintresserade i dessa Facebooktider. Hittils har vi mest "hits" från Ryssland och Finland å det känns lite spooky, kanske det nu kan komma nån mer svensk nu...

Känns "si så där" att det väntas snöoväder när man ska ut på vägarna till helgen :/

3 kommentarer:

  1. Kul att läsa i din smygblogg
    Mvh Anette
    www.hundtavlor.se

    SvaraRadera
  2. Vad kul att du bloggar! Jag ska följa er träning med spänning. Skrattar igenkännande åt det där med att hata Frittfölj.

    SvaraRadera