lördag 2 mars 2013

Fart och spegel...

Torsdag och fredag har vi tränat fartmoment ute. Haft riktigt bra underlag och det har varit skojig träning, men herreguuuud va jag längtar till barmark!

Bägge grabbarna har fungerat ganska bra. Sheger får hela tiden köra "lyssnaträning". Känner att det är det som behöver prioriteras starkast inför nästa tävling. Han tycket att det är tokjobbigt men tar till sig träningen fint! Det sovs och dröms ganska högljutt när vi kommer hem... Bägge drömmer också ganska mycket om nätterna nu. Det voffas, voff voff voff och så avslutas det med ett grrrrrr... ;0)

Det är för knappt med tid till att ändra på nåt utförande i träningen. Håller på med punkten i rutan och det tillsammans med evighetsprojektet fritt följ, det får räcka!
Bosse börjar bitvis att visa fin koncentration, ska bli himla spännande å se vart det bär iväg med honom nu i sommar.

Idag åkte vi till klubben och tränade framför spegeln. Det var nog tur det och det lär bli åtminstone ett pass till där för att få ordning på stegförflyttningarna.

Imorgon och måndag ska vi köra utepass, tisdag får det bli inne, för att avsluta med ute onsdag och torsdag. På fredag åker jag till nåt vandrarhem i Kungsör tillsammans med vänner och övernattar där inför lördagens tävling.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar