onsdag 28 november 2012

Motala och Kungsör

 
 
Helgen som var åkte vi till Motala och Ditte's träningshall tillsammans med coaching-gänget från Trollhättan. Det blev många nya bekantskaper med trevligt folk och duktiga hundar! Riktigt skönt att träna inomhus i det konstanta skitväder som envisas med blöt nederbörd hela tiden. Boendet på vandrarhemmet var oxå riktigt mysigt!
 
Träningen då? Mmm, fick ganska mycket information av bägge grabbarna.
Sheger känns just nu riktigt stabil och klarar även övergångar mellan fart till ff bättre än på länge. Ser ut som om han har skitkul när han kör! Knepigt nog hade han totalt tappat sitt system på sorteringen i vittringen. Började varje gång från mitten och fortsatt till höger..? I det stora hela bra träning med honom. La träningen lite åt det mer lattjo hållet eftersom jag äntligen hade mer tävlingslik situation med ny plats och mer folk.
 
Bosse bryr sig mindre och mindre om störningar och börjar visa ett ganska fint uppgiftstänk. Vittringen var tydligen svår, då han i princip bara sprang ut och tog en pinne, ja ja, det löser sig sa han som sket i slasken... Ska ta tag i det nu!
 
I tisdags var det en träningseftermiddag i Kungsörshallen. Där bjöd Sheger på en riktig överraskning när han gjorde riktigt dåliga fjärrskiften. Normalt så kan de vara lite svajiga bedömningsmässigt men igår var de urkassa!!! Har tre dagar på mig att försöka få till det... Allt annat vi tränade är jag jättenöjd med! Dessutom var han åter tillbaka på sitt "vanliga" system i vittringen. Undars just vad som hände i Motala... Känns helt klart som om han pumpar på och kör på toppen av sin förmåga, det värmer mattehjärta!
 
Bosse blandar och ger lite olika, precis som sig bör just nu. Han kan glimta till och verkligen få till snygga saker, men hans lägstanivå behöver höjas ganska många snäpp för att jag ska tycka att han är tävlingsklar! Hur som helst så är jag glad över att han faktiskt inte en enda gång "försvann" in i doftvärlden, dutti Boss det!
 
Glädjer mig till tävling på söndag, ska bli så kul!
 
 
 
 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar