torsdag 9 februari 2012

Helhet & uthållighetsträning!

Med ett dygns distans till gårdagens bägge träningspass kan jag summera det som klart godkänt!

Förmiddag: Sheger körde endast ff. Hade kommenderingshjälp och jag var olydig precis hela tiden. ;o) Hans tänk igår kan inte jämföras med tisdagens bulldozer. Nu var han "på tårna" men ändå fullt förig och hanterbar, trots kommendering!

Bosse körde genom hela lkl2 tävlingsmässigt. Finns saker att önska i ff då han till motsats till Sheger är för luftig... Tappar sig framåt ibland, men som helhet ett ok moment!

Han skötte sig sedan förvånansvärt bra under resten. Tjuv på tillbakahoppet, det var det enda felet faktiskt. Behöver mer stadga i avlämnandet av apporten.
Ska ta tag i gruppmomenten så kanske vi snart ska anmäla till tävling. Bosse fick även göra en vittring som han återigen gör jättefint. Har inte kommit på varför han ibland tokmisslyckas med det när han blandar med så superfina gånger..?
Jag är fortfarande inte "helt genom" i skallen på honom, men kanske 80%. Har en känla av att bara han släpper till, om han nu nån gång kommer att göra det - då kan det bli bra det här oxå..!

Eftermiddag: Bosse endast lite position i ff.
Sheger får ett uthållighetspass: ff blandas med olika sändanden, dirigeringar och stadgeträning. Han tokgillar såna pass! Hade lagt in en del klurigheter som han endast kunde lyckas med om han LYSSNADE. Typ hämta ytterapport två meter från rutan osv. Vill verkligen bli av med kyla och halka nu så det går å komma åt större ytor.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar