måndag 14 maj 2012

Kört genom Tyskland

Överskriften ljuger för jag har faktiskt inte kört en enda meter! Sitter i baksätet och ser mig omkring och tar en blund när andan faller på. Nu har vi iaf. kommit oss genom Tyskland och in i Österrike.

Jag har aldrig tidigare bilat genom Europa och man slås av vad rent det faktiskt är efter vägen i Tyskland! Kjell tror sig ha lösningen på det "vem vill veva ner rutan i den här farten?"
Fort går det, har idag satt hastighetsrekord med bil.

Andra grejjer vi lagt märke till är att det ä otroligt mycket tallskog och de det är gula rapsfält överallt. Vindkraft ä oxå tydligen populärt. Artigt folk är det oxå. Det ska hälsas i alla olika former hela tiden...

Här kissar man inte gratis, men i gengäld är toaletterna sjukt rena och riktigt hightec. Toalettsitsarna snurrar å rengör sig själva när man ä klar! Hundarnas kisseri ä gratis, vad jag vet.. Hittils har det funkat jättebra med rastningar. Sheger sträcker på sig, traskar med å gör det han behöver. Han är en rättså okomplicerad apparat på det viset! Nöjd å glad bara han får vara med å får sin mat.

GULLEGRISEN!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar